Puasa si Manja

Curi sedikit waktu untuk share secebis pengalaman.. Semua ibu bapa inginkan terbaik untuk anak2nya.. Harapan untuk anak sihat dan berjaya sentiasa berada setinggi angkasa.. Mendidik anak bukan sekadar dengan ilmu duniawi bahkan dengan membina keteguhan imannya.. mudah2an anak2 ini akan menjadi insan2 yg soleh dan solehah serta cemerlang di dunia dan akhirat.. Pengalaman mendidik anak…

Ting Tongg..! SHAKLEE Deliveryyyy..!!

Hahaa.. kisah ni berlaku beberapa hari lepas.. nak kata lawak pun ada.. saspen pun ada.. Malam tu sampai2 je rumah Puan Faedzah¬† meset sis ada tak ostematrix dan omega guard.. sebab ada customer urgently nak both supplements tu malam tu jugak.. kebetulan stok osteamatrix dan omega guard beliau pun dah habis disebabkan permintaan yg tinggi…

SELIM MELIM..

Haaa… nak slim down macam brader ni, pm sis.. sis boleh guide. Lagi2 bulan puasa ni.. boleh bergaya la hari raya ni nanti.. Call/wa sis.. 0126526491.. sebelum kawan2 lain lebih menawan di hari raye.. Azzyan Kay 0126526491 / 0112160 5598 FB: Azzyan Kay / Pengedar Shaklee Kota Kemuning / Cara Rawatan Kecantikan Alami IG: azzyankay