JOIN US!

Sangat mudah untuk menjadi ahli Shaklee dan menggunakan manfaatnya.

Cuma daftar dan gunakan produknya, kumpul UV points.

MANFAAT menjadi ahli Shaklee:

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee?

Sama ada buat pembayaran untuk registration fee, ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM670 Semenanjung & RM850 Sabah/Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma.

Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 1224436 sebagai sponsor.

Yuran keahlian Shaklee

Pendaftaran ialah RM69 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut diposkan kepada anda, atau dihantar melalui saya. (RM20 untuk Sabah dan Sarawak)

Maintain point dan keahlian

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Tak perlu.

Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Anda boleh hubungi saya, pengedar sah Shaklee dengan nombor ID 1224436 sekiranya anda berhasrat untuk bersama2 dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes Shaklee.

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee

Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada cash setiap bulan.

Dengan menjadi ahli di bawah saya ID 1224436, anda boleh memulakan perniagaan Shaklee anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

Saya mengucapkan selamat datang kepada ahli2 Shaklee baharu dan bakal-bakal pengedar shaklee yang berjaya.

Kita akan kongsi rahsia kejayaan bersama dalam satu pasukan.
KLIK DI SINI DAN KLIK LAGI DI JOIN NOW
Advertisements