TIPS TINGKAT SISTEM PERTAHANAN BADAN DAN KEKAL BERSERI

Mood raya.. mood raya.. mood raya.. merata2 mood raya sekarang.. seronok kan?

Ok apa persiapan uols untuk stay healthy dan berseri2 raya ni? Tak syok la kalau raya kita tak sihat pula.. memanglah semua tu takdir tuhan.. tapi kalau kita ada usaha untuk keep healthy.. insyaAllah, Allah akan perkenankan..

13567034_1756503104561752_5216168287810008436_n

Orait, apa TIPs yang sis nak share arini? Haaa.. jom usya skett..

1. Meal shake adalah makanan tambahan yg mengandungi vitamin yg cukup untuk badan.. sekali raya buat style milk shake.. kompem kalah modern2 cafe kat luar sane tu.. uols pun akan rasa cepat kenyang..

2. TIPS yang kedua adalah BComplex.. memang ni nak beri tenaga.. nak beraya dengan nak melayan semua orang (opkos la kite glamer ngalahkan selebriti kaannn…) sure letih.. 2 biji B complex cukup untuk buat uols bertenaga senyum bergaya..

3. Nutriferon ni sis sarankan uols standby bila rasa2 cam ala2 nak demam.. insyaAllah.. inteferon dalam badan akan lawan kuman2 tu segera dan badan akan sihat semula.. insyaAllah..

4. TIPS ke 4.. opkos vitamin C.. vit c shaklee ni boleh absorb toxin2 dalam badan.. haa best ke best? Dah la vit c akan tingkatkan imunity system dalam badan.. buang radikal bebas.. boleh rawat kulit lagi tau.. sebelum rasa nak demam atau selsema.. jgn le lupa ambil sustain release vit c shaklee..

5. Haaaa… ni paling paling paling penting.. sebelum nak membuat aktiviti belasah juadah raya.. moh le ambik lecithin.. jadi lemak2 tu leh ke kuar balik semule.. hihihi.. lemak2 akan diuraikan dengan begitu cekap sekali..

Orait.. musim raya ni sis bawa banyak stok ke mana je sis pegi.. So sesiapa nak ode leh call or wasap sis di 0126526491.. sis terus deliver to your doorstep!

Oye.. jom follow sis juga ya.. banyak tios2 menarik yang sis akan share nanti..

Azzyan Kay 0126526491 / 0112160 5598
FB: Azzyan Kay / Pengedar Shaklee Kota Kemuning / Cara Rawatan Kecantikan Alami
Blog: https://azzyaninspires.wordpress.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s